Om os

Riis Køreskole

RIIS KØRESKOLE

Riis Køreskole startede i 1982 af Niels Riis og har eksisteret i mere end 40 år. i 2003 overtog Kjeld Riis firmaet og driver den stadig i dag. I øjeblikket er vi seks kørelærere, som alle lægger vægt på grundig undervisning og sikkerhed i trafikken. Alle kørelærere i Riis Køreskole er medlem af Dansk Kørelærer-Union. Vi dækker et stort område:

   SKIVE
    VINDERUP
   SALLING
    FJENDS

Vi viser vejen

Hos Riis Køreskole viser vi vejen til dit kørekort, uanset om du ønsker kort til bil, mc, trailer eller traktor. Vi er fleksible og ønsker at du bliver tilfreds med undervisningen. At tage kørekort er en stor ting for mange, og vi tager opgaven seriøst. Undervisningen foregår hovedsagligt i hverdagene mellem kl 8 og 18.

Ud over vores normale teorihold om eftermiddagen, tilbyder vi i perioder også LYNHOLD til personbil om formiddag/eftermiddag. Mindre teorihold med masser af teori og kørsel på kort tid, hvor du kan komme igennem teori- og køreundervisningen på 3-4 uger.

Kørelærerne

Det faste team i RIIS Køreskole er næsten alle lokale folk, der bor i området og har deres daglige gang i lokalområdet. Vi vil kunne se vores kunder i øjnene, også når de er færdige hos os. Vores opgave er at føre dig sikkert igennem køreuddannelsen. Og da det at øve sig i trafikken er her og nu oplevelser/erfaringer vil det også stille krav til vores elevers opmærksomhed og engagement. Derfor kan du også forvente, at vi er reelle, ærlige og venlige overfor dig, når du kommer til os i køreskolen.. Vi er her nemlig også næste år og næste år og næste... vi har faktisk været her i mere end 40 år. Alle kørelærere i Riis Køreskole er medlem af Dansk Kørelærer-Union.

Billede af KJELD RIIS
Kørelærer, indehaver

KJELD RIIS

Jeg blev kørelærer i 1998 og overtog i 2003 køreskolen fra min far. Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og underviser i alle kategorier. Desuden er jeg også førstehjælpsinstruktør.

Billede af MATHIAS SIMONSEN
Kørelærer

MATHIAS SIMONSEN

Jeg blev uddannet kørelærer til personbil tilbage i 2009 og har arbejdet hos Riis Køreskole lige siden. Jeg underviser i personbil og har en del hold med generhvervelse.

Billede af MICHAELL ARVE NIELSEN
Kørelærer

MICHAELL ARVE NIELSEN

Billede af MERETE AGNETHE RASMUSSEN
Kørelærer

MERETE AGNETHE RASMUSSEN