Om os

Riis Køreskole

RIIS KØRESKOLE

Riis Køreskole startede i 1982 af Niels Riis og har eksisteret i mere end 35 år. i 2003 overtog Kjeld Riis firmaet og driver den stadig i dag. I øjeblikket er vi tre erfarne kørelærere, som alle lægger vægt på grundig undervisning og sikkerhed i trafikken. Alle kørelærere i Riis Køreskole er medlem af lokalforeningen Skive Kørelærerforening og Dansk Kørelærer-Union. Det betyder, at du er sikret i Garantifond og Ankenævn i Dansk Kørelærer-Union. Vi dækker et stort område:

   SKIVE
    VINDERUP
   SALLING
    FJENDS

Vi viser vejen

Hos Riis Køreskole viser vi vejen til dit kørekort, uanset hvilket køretøj du ønsker kort til. Vi er fleksible og tilpasser undervisningen efter dine behov.

Ud over vores normale teorihold om aftenen tilbyder vi i perioder også LYNHOLD til personbil om formiddag/eftermiddag. Mindre teorihold med masser af teori og kørsel på kort tid, hvor du kan komme igennem teori- og køreundervisningen på 3-4 uger.

 

Riis Køreskole

Kørelærerne

Det faste team i RIIS Køreskole er alle lokale folk, der bor i byen og har deres daglige gang i lokalområdet. Vi vil kunne se vores kunder i øjnene, også når de er færdige hos os. Vores opgave er at føre dig sikkert igennem køreuddannelsen. Og da det at øve sig i trafikken er her og nu oplevelser/erfaringer vil det også stille krav til vores elevers opmærksomhed og engagement. Derfor kan du også forvente, at vi er reelle, ærlige og venlige overfor dig, når du kommer til os i køreskolen.. Vi er her nemlig også næste år og næste år og næste... vi har faktisk været her i mere end 35 år. Alle kørelærere i Riis Køreskole er medlem af lokalforeningen Skive Kørelærerforening og Dansk Kørelærer-Union. Det betyder, at du er sikret i Garantifond og Ankenævn i Dansk Kørelærer-Union.

Billede af KJELD RIIS
Kørelærer, indehaver

KJELD RIIS

Jeg blev kørelærer i 1998 og overtog i 2003 køreskolen fra min far. Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og underviser i alle kategorier. Desuden er jeg også førstehjælpsinstruktør.

Billede af MATHIAS SIMONSEN
Kørelærer

MATHIAS SIMONSEN

Jeg blev uddannet kørelærer til personbil tilbage i 2009 og har arbejdet hos Riis Køreskole lige siden. Jeg underviser i personbil og har en del hold med generhvervelse.

Billede af NIELS RIIS
Kørelærer

NIELS RIIS

Jeg blev kørelærer i 1982 og startede køreskolen. Jeg er kørelærer til alle kategorier. På Riis Køreskole hjælper jeg i perioder med travlhed og til andre praktiske gøremål.