Praktiske oplysninger

Værd at vide når du skal tage kørekort.

Riis Køreskole har eksisteret i snart 30 år. I øjeblikket er vi fire erfarne kørelærere, som alle lægger vægt på grundig undervisning og sikkerhed i trafikken.
Alle kørelærere i Riis Køreskole er medlem af lokalforeningen Skive Kørelærerforening og Dansk Kørelærer-Union. Det betyder, at du er sikret i Garantifond og Ankenævn i Dansk Kørelærer-Union.
 

Førstehjælp...

Det lovpligtige færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Det er lovpligtigt for alle, der tager kørekort for første gang, at gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus på 8 timer (4 timers hjerte- lungeredning (hjertemassage) og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp).

 

Datoer for førstehjælpskursus i teorilokalet, Søndergade 9:
Lørdag d. 18. juni, kl. 0830-1630

Tilmelding senest én uge før kursusstart. Kurser oprettes ved min. 8 deltagere og maks 12. Prisen for et kursus er 500,- inkl. materialer. Send en SMS til tlf. 4097 3272 med teksten: "FH dato, fulde navn, cpr.nr, E-MAIL, tlf.nr. og kørelærer" (e-mail er obligatorisk).

 

OBS! Man skal have et kursusbevis for færdselsrelateret førstehjælp før tilmelding til teoriprøve. Kursusbeviset må ikke være mere end ét år gammelt.

 

Riis Køreskole kan tilbyde alle kurser i førstehjælp. Kurserne er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Kurserne tilbydes køreskoleelever, foreninger, virksomheder eller andre der er interesseret.

Teorilokaler
Her kan du se hvor teorilokalerne ligger
Vi kører teori i tre forskellige byer henholdsvis Skive, Vinderup og Stoholm. Du kan herunder finde adresserne og et Google kort på de enkelte lokaler.

Skive: Søndergade 9, 7800 Skive (med egen parkeringsplads i gården) - Google Maps
Vinderup: Statoil, Søndergade 51, 7830 Vinderup - Google Maps
Stoholm: Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Søndergade 56, 7850 Stoholm - Google Maps
LÆS OGSÅ...

DOWNLOAD

OVERSIGT