Om Riis Køreskole

Kørelærer i Skive, Vinderup og Stoholm.

Riis Køreskole har eksisteret i snart 30 år. I øjeblikket er vi fire erfarne kørelærere, som alle lægger vægt på grundig undervisning og sikkerhed i trafikken.
Alle kørelærere i Riis Køreskole er medlem af lokalforeningen Skive Kørelærerforening og Dansk Kørelærer-Union. Det betyder, at du er sikret i Garantifond og Ankenævn i Dansk Kørelærer-Union.

Vi viser vejen...

Kørekort til alle typer.

Hos Riis Køreskole viser vi vejen til dit kørekort, uanset hvilket køretøj du ønsker kort til. Vi er fleksible og tilpasser undervisningen efter dine behov.

Ud over vores normale teorihold om aftenen tilbyder vi også LYNHOLD om eftermiddagen med start hver 3. uge. Mindre teorihold med masser af teori og kørsel på kort tid, hvor du kan komme igennem teori- og køreundervisningen på 3-4 uger.
LÆS OGSÅ...

DOWNLOAD

OVERSIGT

Mød kørelærerne.

Kørelærerne i RIIS Køreskole er alle lokale folk, der bor i byen og har deres daglige gang i lokalområdet. Vi vil gerne kunne se vores kunder i øjnene, også når de er færdige hos os. Derfor kan du også forvente, at vi er reelle, ærlige og venlig overfor dig, når du kommer til os i køreskolen. Vi er her nemlig også næste år og næste år og næste... vi har faktisk været her i mere end 33 år. Alle kørelærere i Riis Køreskole er medlem af lokalforeningen Skive Kørelærerforening og Dansk Kørelærer-Union. Det betyder, at du er sikret i Garantifond og Ankenævn i Dansk Kørelærer-Union.