Vi tilbyder

Kørekort til bil - kat. B.

Du kan starte med at tage kørekort tre måneder før du fylder 18 år og du kan tidligst aflægge din teoriprøve én måned før du fylder 18 år og den praktiske prøve dén dag du fylder 18 år.

Vores muligheder er fleksible i forhold til dit behov. Du kan følge et almindeligt hold (ca. 3mdr.) eller speede dit kørekort op (ca. 5-6 uger) eller ned (aldrig længere pauser end kørekortbekendtgørelsen foreskriver) ved at køre forløbet igennem som e-læring.
LÆS MERE

Kørekort til motorcykel - kat. A.

En motorcyklen er meget mere end bare et transportmiddel. Hvad enten du er ung eller ældre, mand eller kvinde, og uanset hvorfor du ønsker et motorcykelkørekort, har du masser at gode oplevelser i vente hvis du får en god køreuddannelse.

Hos Riis Køreskole i Skive kan vi garantere dig, at når du står med kortet i hånden, så er du også parat til at køre ud i trafikken på egen hånd.
LÆS MERE

Kørekort til lastbil - kat. C.

I Danmark er alderskravet for at tage kørekort til lastbil 21 år. Det er dog muligt, under visse omstændigheder, at erhverve dit kørekort når du fylder 18 år.
For at tage kørekort til lastbil skal du have et kørekort til almindelig personbil, kategori B. Når du har taget dit lastbilkørekort er det gyldigt til du fylder 50 år, hvorefter der kræves ny lægeerklæring.
LÆS MERE

Lastbil med påhæng - kat. C/E.

For at kunne tage kørekort til påhængsvogn, skal du først tage et kørekort til lastbil, kategori C.
LÆS MERE

Kørekort til bus - kat. D.

Et kategori D kørekort til bus, giver dig ret til at køre biler med over otte siddepladser foruden førerens. For at få kørekort til bus, skal du først have kørekort til almindelig bil.
Alderskravet er 24 år for at få udstedt et kørekort til bus, dog under særlige betingelser 21 år.
LÆS MERE

Kørekort til traktor - kat. TM.

For at få traktorkørekort skal du være fyldt 16 år. Er du fyldt 18 år, behøver du ikke at have traktorkørekort for at køre traktor, såfremt du har kørekort til bil.

Når du kører traktor, må du køre 30 km/t.
LÆS MERE

Trailer kørekort - kat. B/E.

Du kan ikke få kørekort til trailer før du har kørekort til almindelig bil. Et trailerkørekort er påkrævet, hvis trailerens tilladte totalvægt er over 750 kg og samtidig, medregnet bilens tilladte totalvægt, når en samlet totalvægt på over 3500 kg.

Bilen må højst veje 3.500 kg og højst trække en tilsvarende vægt (dvs. 100% af dens totalvægt). Vogntogets højst tilladte totalvægt er således 7.000 kg (7 ton).
LÆS MERE

Kørekort til erhverv.

Du skal have kørekort til en såkaldt erhvervsmæssig personbil, hvis du vil køre hyrevogn, bus eller lignende i forbindelse med dit erhverv.

For at få et erhvervskort skal du til teoriprøve bestå med maksimalt tre fejl, og til praktisk prøve skal du kunne redegøre for indretning og udstyr. Derudover skal du kunne redegøre for en taxi´s / bus´ lovpligtige udstyr og regler samt køre efter et kort i byen. Kørslen skal være på et rimeligt niveau og med en erfaren kørestil.
LÆS MERE

Generhvervelse af kørekort

Har du fået frakendt dit kørekort og vil have det tilbage, skal du generhverve det.

Vi tilbyder tre forskellige pakker og derudover afholder vi intensive weekendkurser.

Læs mere om de enkelte pakker eller kontakt os for nærmere info.
LÆS MERE

Er du i tvivl om noget vedr. dit kørekort - så ring

Du må altid ringe hvis du har spørgsmål - kontakt Kjeld Riis på tlf. 40 97 32 72

RING TIL OS